Home      Inschrijven

Inschrijven: algemeen

Wanneer kunt u uw kind inschrijven op onze school?

Om uw kind in te schrijven dient u een isi+-kaart, KIDS-ID of ander officieel document mee te brengen, waaruit de juiste schrijfwijze van de naam en de geboortedatum van je kind blijkt.


Tot binnenkort!

Inschrijven: peuters

Dag kleuter, dag papa, dag mama, …

’t Is bijna zover! Nog even wachten dan mag je kleuter naar de kleuterklas om de eerste schoolpasjes te zetten.

Zijn jullie op zoek naar een knusse school voor je kleuter?  Dan willen wij jullie graag vrijblijvend uitnodigen om eens kennis te komen maken met onze school en ons schoolteam.  Wij zijn een enthousiast team dat bestaat uit kleuterleidsters, een kinderverzorgster, een turnjuf en een zorgjuf. Bovendien staan wij dagelijks klaar om onze kleuters te helpen opgroeien tot zelfstandige, taalvaardige, sociale en competente jonge mensen.

Onze prioriteiten zijn het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen.

Kinderen die zich goed voelen op school, die geconcentreerd en genietend deelnemen aan de aangeboden activiteiten, die kinderen zijn volop in ontwikkeling. Ze “leren”.  Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen.

We besteden dan ook veel aandacht aan een veilig klas- en schoolklimaat.  Elk kind kan zichzelf zijn op school. Het krijgt kansen om op eigen tempo en op eigen niveau te werken.  Hiervoor bieden we de kinderen boeiende activiteiten aan die aansluiten bij hun leefwereld en interesses. Dit kunnen individuele, klassikale of groepsactiviteiten zijn.

Wensen jullie eens langs te komen voor een kennismaking of rondleiding, dan zijn jullie van harte welkom na telefonische afspraak of via mail.

Kinderen geboren in 2022 kunnen instappen tijdens het schooljaar 2024 – 2025 op volgende instapdata:

Klik hier om de instapdatum van uw kleuter te berekenen

Peuter infomomenten

Samen met je peuter kan je de klas en de school even komen verkennen tussen 17u en 19u. Dit op:

Wenmomenten

Voor de kinderen die in de loop van het schooljaar mogen starten, zijn er kennismakingsvoormiddagen voor de peuters en infomomenten voor de ouders. Jullie worden verwacht om 9u in de peuterklas om jullie zoon/dochter kennis te laten maken met de klas, vriendjes en juf. Je kan jullie lieverd terug komen afhalen om 12u10.

Dit op:

Wat brengt uw peuter mee die dag?

schooltas, geschild fruit in een doosje, drinkfles met water, reservekledij en eventueel een knuffeltje.
Vergeet niet alles te naamtekenen.